Ons Team

De unieke pedagogische visie van Kid's Garden wekt verwachtingen. Het succes van ons project hangt enorm af van ons pedagogisch team. We besteden veel aandacht aan professionaliteit, persoonlijkheid, initiatief, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

 

Onze pedagogisch medewerksters zijn niet alleen deskundig, ze geven ook inhoud aan hun voorbeeldfunctie. 

Ze tonen interesse in de wereld van het kind, hebben oog en hart voor ieder kind en helpen het om zijn aangeboren talenten en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Zij denken ook na over hun aanpak wat hen in staat stelt hun beroepshouding voortdurend te verbeteren. Zij volgen de nieuwste pedagogische inzichten en vergroten hun deskundigheid door cursussen te volgen. Deze inzet komt zowel het gezin als de kinderopvang ten goede. Ons team wordt geleid door de manager en bestaat verder uit  professionals met een HBO- of MBO-opleiding die jong, energiek en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen op basis van het Fomento programma.

Kid's Garden Maastricht | Maaike

Mijn achtergrond als docent en manager heeft me naar Kid's Garden geleid. Ik ben de eerste contactpersoon voor de ouders, dus voel u vrij om contact met mij op te nemen als u vragen hebt.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, waaronder het bewaken van de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van onze kinderen. 

Het laatste heeft voor mij prioriteit. Ik ben u graag van dienst.

Maaike, Manager 

Ik ben Sindy Utens-Thijssen (1987). Ik ben getrouwd met Chris en moeder van Tessy (2017) en Mera (2019). Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht en woon nu in Eijsden. In 2008 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond en ben sindsdien werkzaam in de zorg. Nu ik zelf kinderen heb, besloot ik de overstap naar de kinderopvang te maken. Het was een nieuwe uitdaging   en ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb.

Ik hoop u snel te ontmoeten! 

Sindy, Pedagogisch medewerkster

sindy_edited_edited.jpg
Vanesa_edited_edited.jpg

Ik ben Vanesa, getrouwd en moeder van drie kinderen waar ik dol op ben. Ik ben Spaanse en na mijn universitaire studie pedagogiek ben ik een kinderdagverblijf begonnen in Spanje. Ik werk nu tien jaar met kinderen. Ik ben iemand die opgewekt, enthousiast en positief is en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik maak snel contact met de kinderen dankzij mijn creatieve inslag en specifieke kennis van de ontwikkeling en interesses van kinderen. Ik hoop aan de ontwikkeling van uw kinderen bij te dragen, altijd met respect voor hun eigenheid.

Tot gauw in Kid’s Garden!

Vanesa, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Zuzanna. Ik heb mijn Master in Pedagogiek behaald aan de Universiteit van Poznan (Polen). Ik ben in de kinderopvang gaan werken en in augustus 2018 ben ik naar Nederland verhuisd. Ik houd van kinderen en ik denk dat het belangrijkste aspect voor hun ontwikkeling is dat ik een goede relatie met hen opbouw. Ik streef ernaar dat kinderen zich altijd veilig en geliefd voelen. Bij Kid's Garden zorgen we voor uw kind, zodat het gelukkig is!

Zuzanna, Pedagogisch medewerkster 

Zuzanna_edited_edited.jpg
Ghislaine_edited.jpg

 Mijn naam is Ghislaine Thimister, 27 jaar en woonachtig te Maastricht.                                             Ik heb de Hbo-opleiding Leerkracht Primair Onderwijs gevolgd en de minor Leesbevordering. Hierdoor kan ik met kinderboeken en aanvullende activiteiten aandacht geven aan de ontwikkeling van kinderen. Bij Kid's Garden wordt het kind nauwlettend in de gaten gehouden en vind ik het belangrijk om hierover met de ouders te communiceren. In 2020 heb ik de opleidingen Kindercoach, Coaching voor Autisme en Kindertekeningen analyseren afgerond. Mijn ambitie is om mijn kennis en inzichten op pedagogisch gebied verder uit te breiden.  

Ik ben enthousiast, creatief, sportief en zorgzaam. Werken met kinderen is mijn passie. Ik hoop u snel in Kid's Garden te zien.

Ghislaine, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Fabienne (27), afgestudeerd van de opleiding SPW4 in 2013. Na deze studie heb ik 1 jaar geproefd van de opleiding ergotherapie, waarna ik de conclusie had getrokken dat mijn reislust toch iets groter was en deze richting niet helemaal mijn ding was. In de tussentijd ben ik altijd blijven werken bij een van mijn stageplekken als vervangster/vakantiekracht. In 2015 ben ik in de zomerperiode naar Ibiza gegaan om bij een half Spaanse/half Nederlandse familie, als au-pair te werken. Hier is mijn passie voor Spanje en de Spaanse taal ontstaan. Vervolgens ben ik in oktober 2016 voor 2 jaar lang naar Australie gereisd, dit was voor mij een droom die uitkwam. Tijdens het reizen heb ik veel geleerd over mezelf, andere mensen en andere culturen. 
In Januari 2019 ben ik terug gekomen naar Nederland en in een hotel gaan werken. Toch wilde ik liever weer met kinderen gaan werken. In het begin van covid, ben ik met een thuisstudie begonnen, kinderpsychologie. Dit omdat ik me heel erg interesseer in de ontwikkeling, gedachtegang en gedragingen van kinderen. Ik kijk ernaar uit om al mijn kennis te delen, u en uw kind te leren kennen en om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind.

 

Fabienne, Pedagogisch medewerkster 

Fabienne_edited.jpg
Tabea%20dv_edited.jpg

Sinds augustus 2020 ben ik een nieuw gezicht bij Kid’s Garden. Ik heet Tabea.  Als mensen horen dat ik muziektherapeute ben, denken ze meestal meteen dat ik met kinderen werk. Sinds een aantal jaren werk  ik met heel veel plezier met kinderen, maar dan als gastouder of pedagogisch medewerker. En nu dan in uw kinderdagverblijf.

Daar naast werk ik al jaren als muziektherapeute in de volwassenen psychiatrie. Tussendoor was ik ook een aantal jaren onder andere eigenaresse van een kleine papeterie in Maastricht. Leuk om te doen, maar ik miste collega’s.

Ik heb veel interesses. Zo houd ik van natuur , wandelen, reizen, kunst en cultuur, zingen, roeien, creatief zijn en ga maar zo door. Sinds 6 jaar ben ik verslaafd geraakt aan het imkeren, wat een fascinerende en boeiende hobby is.

Boeiend en uitdagend vind ik ook de combinatie van mijn twee banen. Ze vullen elkaar goed aan en ik kan er veel in kwijt: aandacht, zorg, liefdevolle benadering en veel creativiteit. En tegelijkertijd krijg ik veel terug. Maar het mooiste cadeau zijn gelukkige en tevreden kindjes inclusief ouders en andere mensen.

Tabea, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Kelly, 40 jaar en moeder van 3 kinderen.  De afgelopen jaren heb ik met mijn gezin in Luxemburg en Duitsland gewoond. Mijn kinderen bezochten daar ook kindercentra; en ik vond het heel mooi om te zien hoe andere landen daar vormgeven aan het groepsklimaat en de kinderlijke ontwikkeling. 

 

Ik heb een afgeronde opleiding HBO pedagogiek en een aantal jaren werkervaring met kinderen.

Ik ben heel blij het team bij Kids Garden te mogen versterken. Ik hoop ook een goede en mooie bijdrage te mogen leveren aan het groepsklimaat en de ontwikkeling van uw kind.

Kelly, Pedagogisch medewerkster 

Kelly_edited.jpg
Andrea_edited.jpg

Mijn naam is Andrea Spoor, 43 jaar, getrouwd met Willem en moeder van 3 lieve kinderen van 17,16 en 9 jaar.

 

Na mijn opleidingen, MBO-SPW en Z-verpleging ben ik 1999 gestart als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Eerst hier in Limburg en toen ik mijn man leerde kennen (een Rotterdammer) ben ik verhuisd naar de omgeving van Rotterdam. 

Na de geboorte van mijn oudste dochter zijn we samen terug gekomen naar Limburg en woon ik na wat rondzwervingen nu in Wessem met mijn gezin en hondje. Ik heb daarna een aantal jaren in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt en in de jeugdzorg. In dat laatste hebben we zelfs 2 jaar gewoond en gewerkt als gezinshuis voor en met 4 pleegkinderen die een flinke bagage met zich meedroegen. Een hele mooie en tevens intensieve periode waarin ik veel heb geleerd.

De kinderopvang bleef toch trekken en heb ik de overstap weer gemaakt naar het werken met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Het zich zien ontwikkelen en opgroeien en daar onderdeel van uit mogen maken is gewoon ontzettend mooi! 

Inmiddels heb ik al 14 jaar ervaring in dit werkveld en ik hoop dat er nog vele jaartjes bij gaan komen!

Andrea, Pedagogisch medewerkster 

Hallo, mijn naam is Senna Severens (19), ik woon in Ransdaal. Ik ben net afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Het is mijn ambitie bij te dragen aan de brede ontwikkeling van de kinderen. Daarom vind ik dat Kid’s Garden goed bij mij past. De methode Optimist spreekt mij aan, en ook dat kinderen een andere taal kunnen ontdekken.

Ik denk dat Kid’s Garden goed aansluit bij mijn ambities. Daarom koos ik voor dit kinderdagverblijf. 

Ik heb besloten om dit schooljaar verder te studeren als pedagogische medewerker niveau 4. Vorig schooljaar heb ik mijn niveau 3 diploma behaald. Ik loop bij Kid’s Garden nu rond als een stagiair maar ook als pedagogische medewerkster. In dit schooljaar ga ik examens uitvoeren die ik vanuit school meekrijg om uit te voeren. 

Senna, Pedagogisch stagiair 

senna%202_edited.jpg
IMG-20191118-WA0000 (2).jpg

Ik ben Joyce Op den Camp (33). Ik woon met mijn man Ruud en onze twee kinderen Xenno en Zanni in Gronsveld. Ik heb in 2006 mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werk behaald en in 2009 mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb intussen  veel ervaring opgedaan als flexwerker in de kinderopvang. Het spreekt mij erg aan om een vaste groep te hebben en zo een sterke band op te bouwen met kinderen en ouders. Niets is moeilijker dan het opvoeden van kinderen. Hoe hard we ook ons best doen, er zullen altijd onzekerheden zijn.

Ik zal er voor u zijn als u vragen heeft en ik zal doen wat ik kan om u te helpen.

Ik kijk ernaar uit om u en uw kind in Kid's Garden te ontmoeten.

Joyce, Pedagogisch medewerkster

  • Facebook

Kid's Garden Bemelergrubbe 15, 6226 NK Maastricht   •  +316 41646007  •   info@kidsgardenmaastricht.nl   •   Volgen

© 2021 Kid's Garden Maastricht