top of page

Ons Team

De unieke pedagogische visie van Kid's Garden wekt verwachtingen. Het succes van ons project hangt enorm af van ons pedagogisch team. We besteden veel aandacht aan professionaliteit, persoonlijkheid, initiatief, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Onze pedagogisch medewerksters zijn niet alleen deskundig, ze geven ook inhoud aan hun voorbeeldfunctie. 

Ze tonen interesse in de wereld van het kind, hebben oog en hart voor ieder kind en helpen het om zijn aangeboren talenten en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Zij denken ook na over hun aanpak wat hen in staat stelt hun beroepshouding voortdurend te verbeteren. Zij volgen de nieuwste pedagogische inzichten en vergroten hun deskundigheid door cursussen te volgen. Deze inzet komt zowel het gezin als de kinderopvang ten goede. Ons team wordt geleid door de manager en bestaat verder uit  professionals met een HBO- of MBO-opleiding die jong, energiek en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen op basis van het Fomento programma.

Kelly_edited.jpg

Als locatiemanager zorg ik voor de kwaliteit binnen Kid’s Garden. Ik coach de pedagogisch medewerkers in het groepswerk en kijk met hen mee naar de ontwikkeling van uw kind. Na mijn studie HBO Pedagogiek en post hbo-autisme heb ik enkele jaren binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie gewerkt.

Mijn expat-achtergrond met het gezin heeft mij uiteindelijk bij Kid’s Garden gebracht. Ik ben uw aanspreekpunt indien er vragen zijn rond de ontwikkeling van uw kind.

Kelly, Locatiemanager 

Ik ben Maureen, geboren en getogen in Maastricht. Ik ben een trotse mama van twee jongens. Ik ben afgestudeerd aan de HBO Pedagogiek in Sittard. Échte aandacht geven en aansluiten bij ieder uniek kind vind ik erg belangrijk. Als pedagogische beleidsmedewerker wil ik een bijdrage leveren aan de totstandkoming en implementatie van het Optimist programma van Fomento binnen Kid’s Garden. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen met mijn gezin en erop uit met vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid, huiselijkheid en het bourgondische leven Ik verheug me erop om jullie allemaal te ontmoeten en een band op te bouwen met zowel jullie als jullie kinderen!

Maureen, Pedagogisch medewerkster & Pedagogisch beleidsmedewerker

Maureen.jpg
21993498156A4469A0BE58E56EE7557F.jpg

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Svanhilde, een ervaren pedagogisch medewerker met ruim 16 jaar ervaring. Sinds 2021 werk ik met veel plezier bij Kid's Garden.

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen en Zumba dansen. Ik ben ook verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires in de groep en ik ben daarnaast ook het hoofd BHV. Bij het werken met kinderen vind ik het belangrijk om geduldig te zijn en ieder kind persoonlijke aandacht te geven. Mijn motto is: behandel kinderen zoals jij zelf ook behandeld wilt worden. Ik heb gemerkt dat dit enorm goed werkt.

Svanhilde , Pedagogisch medewerkster 

Mijn naam is Claire Lenders en ik ben ontzettend enthousiast om bij Kid's Garden te werken! Na 11 maanden als au pair in IJsland te hebben gewerkt, is mijn passie voor het werken met kinderen alleen maar versterkt. In 2022 heb ik mijn opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond en daarbij ook mijn diploma gespecialiseerde baby-opvang behaald. Vanaf september 2022 ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Kid's Garden. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en een fijne omgeving te creëren waar jullie kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en waar we samen plezier kunnen hebben. Tot snel!

Claire, Pedagogisch medewerkster 

claire.jpg
serena.jpg

Ik ben Serena van der Molen! Sinds kort mama van een prachtig jongetje.

Ik heb de opleiding voor leerkracht basisonderwijs afgerond en momenteel ben ik bezig met de opleiding tot pedagogisch coach. Bij Kid's Garden pas ik mijn interesses in didactiek en pedagogiek toe, vooral bij het verzorgen van activiteiten voor de 3+ groep. Ik heb eerder ervaring opgedaan als flexibele kracht in de kinderopvang, maar ik wilde graag werken in een vaste groep om de kinderen beter te leren kennen. Ik hecht veel waarde aan de relatie van het kind met anderen, hun autonomie, competenties en hun ontwikkeling in hun eigen tempo en niveau. Oh, en trouwens, ik ben van Italiaanse afkomst en vind het fantastisch dat Kid's Garden aandacht besteedt aan het aanleren van een tweede taal!

Serena, Pedagogisch medewerkster 

Mijn naam is Nadine, moeder van twee kinderen en woon met mijn gezin in Heer. Ik heb al jarenlange ervaring in de kinderopvang, zowel als pedagogisch medewerker als gastouder.

 In 2022 besloot ik om de stap te zetten en me aan te sluiten bij het team van Kid's Garden en daar heb ik geen spijt van. In de groep geef ik ook begeleiding aan stagiaires. Ik vind het fijn om voor jullie kinderen te zorgen en doe dit met veel plezier en liefde. 

Nadine, Pedagogisch medewerkster 

nadine.jpg
nina.jpg

Hi allemaal,

Ik ben Nina en woon in Berg aan de Maas. Na het behalen van mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4, heb ik inmiddels al meer dan 8 jaar ervaring in de kinderopvang. Momenteel ben ik druk bezig met het behalen van mijn diploma baby specialisme, waar ik veel waardevolle tools en inspiratie opdoe om mijn werk met baby's te verbeteren. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en geniet ik van leuke activiteiten met vrienden en familie. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Nina, Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Alysha Azzaretto en ik woon in Maastricht. 

Van september 2021 tot juni 2022 heb ik stage gelopen bij Kid’s Garden. In juni 2022 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald. En sinds toen ben ik werkzaam als volledig pedagogische medewerker binnen Kid’s Garden. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende kinderdagverblijven stage gelopen. Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. 

Het is leuk om te zien hoe kinderen het proces doorlopen van elkaar benaderen, samen spelen of een uitdaging aangaan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde, liefdevolle omgeving opgroeien en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Ik vind het mooi en speciaal om deel uit te maken aan deze ontwikkelingen. 

Alysha, Pedagogisch medewerkster 

alysha.jpg
IMG_20211205_150907 (1).jpg

Hoi allemaal, ik ben Andriani en kom oorspronkelijk uit Griekenland. Ik heb mijn MSC in Ontwikkelingspsychologie afgerond aan de Universiteit Maastricht, waar ik veel heb geleerd over de ontwikkeling, gedachten en het gedrag van kinderen. Het werken met kinderen is mijn passie en ik help ze graag om zich op hun eigen unieke manier te ontwikkelen. Bij Kid's Garden vind ik het een goed idee dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met een andere taal, en ik ben erg geïnteresseerd in de Optimist-methode.

Ik vind het belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen, zowel binnen als buiten. Dit is niet alleen goed voor hun fysieke gezondheid, maar ook voor hun algehele ontwikkeling. Daarom besteed ik veel aandacht aan het stimuleren van beweging bij de kinderen en organiseer ik leuke activiteiten, zowel binnen als buiten. Op deze manier wil ik bijdragen aan hun ontwikkeling.

Andriani, Pedagogisch medewerkster 

20200119_152621.jpg

Mijn naam is Marleen Ringens, geboren in Heerlen (1992) en in Maastricht wonende.  

Na mijn studie MBO pedagogische medewerker heb ik ervaring in verschillende kinderopvangen gedaan. Zelf vind ik erg mooi om te zien hoe een kind kan groeien en bloeien. Ik help graag mee in hun ontwikkeling. Bij Kid’s Garden vind ik een extra stimulans omdat er een tweede taal aangeboden wordt.

Mijn grootste hobby is zingen in een operakoor SOP (Stichting opera Parkstad). Ook vind ik het leuk om te bakken, te wandelen, te lezen en leuke dingen met mijn vriend of vrienden te doen.  

Samen hoop ik dat we er leuke tijden gaan beleven!  

Marleen, Pedagogisch medewerkster 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kelsey ik woon in Holtum en ik ben mama van een dochtertje.

In 2020 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Gedurende deze opleiding ben ik tot ontdekking gekomen dat het werken met kinderen van verschillende leeftijden veel plezier en voldoening geeft. Ik vind het fijn om kinderen te mogen begeleiden in hun ontwikkelingsproces en te mogen zien groeien.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, zoals dagjes uit, naar de bioscoop gaan en uiteten. Maar je kunt mij ook blij maken met een gezelschapsspel met vrienden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Kelsey.png

Kelsey, Pedagogisch medewerkster 

bottom of page