top of page

Ons Team

De unieke pedagogische visie van Kid's Garden wekt verwachtingen. Het succes van ons project hangt enorm af van ons pedagogisch team. We besteden veel aandacht aan professionaliteit, persoonlijkheid, initiatief, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Onze pedagogisch medewerksters zijn niet alleen deskundig, ze geven ook inhoud aan hun voorbeeldfunctie. 

Ze tonen interesse in de wereld van het kind, hebben oog en hart voor ieder kind en helpen het om zijn aangeboren talenten en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Zij denken ook na over hun aanpak wat hen in staat stelt hun beroepshouding voortdurend te verbeteren. Zij volgen de nieuwste pedagogische inzichten en vergroten hun deskundigheid door cursussen te volgen. Deze inzet komt zowel het gezin als de kinderopvang ten goede. Ons team wordt geleid door de manager en bestaat verder uit  professionals met een HBO- of MBO-opleiding die jong, energiek en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen op basis van het Fomento programma.

maaike.jpeg

Vreemde talen, het gevoel voor schoonheid ontwikkelen, elk kindje als persoon helpen zich te ontwikkelen, dat trok mij aan in het pedagogisch programma van Fomento. Mijn achtergrond als docent Spaans, kunsthistorica en manager heeft me naar Kid's Garden geleid.

Ik ben de eerste contactpersoon voor de ouders, dus voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen als u vragen hebt. Ik ben ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, waaronder het bewaken van de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van onze kinderen. Dit heeft voor mij prioriteit omdat ons werk draait om kinderen die je kostbaarste bezit zijn… dat zegt genoeg. Hiervoor ben ik u graag van dienst.

 

 

Het personeel bestaat uit enthousiaste teamspelers. Samen stippelen we het pedagogisch beleid uit. Zo wordt alles wat we doen voelbaar in de organisatie. Met trots stel ik u ons team voor:

Maaike, Locatiemanager 

Als Pedagogisch Coach en adjunct manager zorg ik samen met Maaike voor de kwaliteit binnen Kid’s Garden. Ik coach de pedagogisch medewerkers in het groepswerk en kijk met hen mee naar de ontwikkeling van uw kind. Na mijn studie HBO Pedagogiek en post hbo-autisme heb ik enkele jaren binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie gewerkt. Mijn expat-achtergrond met het gezin heeft mij uiteindelijk bij Kid’s Garden gebracht. Ik ben uw aanspreekpunt indien er vragen zijn rond de ontwikkeling van uw kind.

Kelly, Adjunct locatiemanager & Pedagogische coach  

Kelly_edited.jpg
Maureen.jpg

Ik ben Maureen, geboren in 1990 in Maastricht. Ik ben een trotse mama van twee jongens, Joas van 4 jaar oud en Morris van bijna 2 jaar oud. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen met mijn gezin en erop uit met vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid, huiselijkheid en het bourgondische leven. Échte aandacht geven en aansluiten bij ieder uniek kind vind ik erg belangrijk. Ik ben afgestudeerd aan de HBO Pedagogiek in Sittard. Als pedagogische beleidsmedewerker wil ik een bijdrage leveren aan de totstandkoming en implementatie van het Optimist programma van Fomento binnen Kid’s Garden. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te mogen leren kennen!

Maureen, Pedagogisch medewerkster & Pedagogisch beleidsmedewerker

Ik ben Svanhilde Konings, 42 jaar oud. Dave en ik wonen in Berg aan de Maas (Urmond). Mijn hobby's zijn wandelen en Zumba dansen. 23 jaar geleden ben ik de opleiding Leidster Kindercentra gaan volgen en in 2000 kreeg ik meteen mijn eerste baan. Na 14 jaar ben ik in een ander kinderdagverblijf gaan werken. Nu maak ik de overstap naar Kid’s Garden, een jong kinderdagverblijf met een visie die mij erg aanspreekt. Ik wil de kinderen bij Kid’s Garden een veilige plek en vertrouwen bieden. Dit doe ik door geduldig te zijn en ieder kind persoonlijke aandacht te geven. Mijn motto is: behandel kinderen zoals jij zelf ook behandeld wilt worden. In mijn ervaring werkt dat enorm goed. Tot ziens bij de Nico groep!

Svanhilde , Pedagogisch medewerkster 

21993498156A4469A0BE58E56EE7557F.jpg
claire.jpg

Mijn naam is Claire Lenders. Ik ben geboren op 11 oktober 2001 en woon in Ospel. In 2020 ben ik 11 maanden lang au pair geweest in IJsland, hierdoor is mijn passie voor het werken met kinderen nog meer versterkt. Terug in Nederland ben ik begonnen aan de BBL-opleiding pedagogisch medewerker en ik heb deze opleiding in juli 2022 afgerond. Vanaf 1 september 2022 kom ik bij Kid's Garden werken. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten en een fijne omgeving te creëren voor jullie kinderen waar ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en waar we samen plezier kunnen hebben. Tot snel! I

Claire, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Serena van der Molen, geboren in1991. Ik ben begonnen met de opleiding verpleegkunde, maar werken met kinderen had mijn voorkeur. Daarom heb ik de opleiding leerkracht basisonderwijs gevolgd en nu volg ik de opleiding pedagogisch coach. Ik ben geïnteresseerd in didactiek en pedagogiek en dit wil ik toepassen bij Kid´s Garden.

Ik heb ervaring opgedaan als flexibele kracht in de kinderopvang, maar wilde graag in een vaste groep werken zodat ik de kinderen goed leer kennen. Ik hecht belang aan de relatie van het kind met anderen, hun autonomie, competenties en hun ontwikkeling in eigen tempo en op eigen niveau.

Ik heb een Italiaanse afkomst en daarom vind ik het leuk dat bij Kids´s Garden aandacht wordt besteed aan het aanleren van een tweede taal.

Serena, Pedagogisch medewerkster 

serena.jpg
nadine.jpg

Hallo ouders en kindjes, 

Ik ben Nadine en kom vanaf september werken bij Kid’s Garden. Ik ben moeder van een zoon en dochter en we wonen in Heer.

Na vele jaren gewerkt te hebben bij een andere kinderopvangorganisatie en als gastouder werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Met veel plezier en liefde ga ik beginnen aan mijn nieuwe avontuur bij Kid’s Garden.

Nadine, Pedagogisch medewerkster 

Mijn naam is Senna Severens. Ik ben geboren in 2000 en ik woon in Maastricht. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Kid’s Garden, het eerste jaar als stagiaire en vanaf juli 2021 als volledig pedagogisch medewerkster. In 2021 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij kleinschalige kinderdagverblijven met een verticale groep. Daar heb ik veel ervaring op mogen doen. Wat Kid’s Garden mooi maakt is dat er veel verschillende culturen bij elkaar komen en dat we er samen voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Tot ziens in de Lotje groep!

Senna, Pedagogisch medewerker 

nina.jpg

Mijn naam is Nina, ik ben geboren in 1995 en ik woon in Berg aan de Maas.

Sinds het behalen van mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker (2016) niveau 4, gevolgd op het Leeuwenborgh in Sittard, ben ik werkzaam in de kinderopvang. In mijn vrije tijd sport ik veel en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Ik ga met veel enthousiasme aan het werk bij Kid’s Garden en kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Nina, Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Alysha Azzaretto. Ik ben geboren in 2003, en ik woon in Maastricht. 

Van september 2021 tot juni 2022 heb ik stage gelopen bij Kid’s Garden. In juni 2022 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als volledig pedagogische medewerker binnen Kid’s Garden. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende kinderdagverblijven stage gelopen. Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. 

Het is leuk om te zien hoe kinderen het proces doorlopen van elkaar benaderen, samen spelen of een uitdaging aangaan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde, liefdevolle omgeving opgroeien en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Ik vind het mooi en speciaal om deel uit te maken aan deze ontwikkelingen. 

Alysha, Pedagogisch medewerkster 

alysha.jpg
IMG_20211205_150907 (1).jpg

Hallo allemaal, ik ben Andriani en ik kom uit Griekenland. Ik heb mijn MSc in Ontwikkelingspsychologie gedaan aan de Universiteit Maastricht en ik heb veel geleerd over de ontwikkeling, gedachten en het gedrag van kinderen. Ik heb veel ervaring opgedaan als oppas en tutor met kinderen van alle leeftijden. Nu begin ik met frisse energie aan mijn nieuwe baan bij Kid’s Garden. Ik heb een passie om met kinderen te werken, hen te helpen zich op hun eigen unieke manier te ontwikkelen. Ik vind het een goed idee dat kinderen in hun jonge jaren met een andere taal kunnen kennismaken en ik vind de Optimist-methode erg interessant.

Andriani, Pedagogisch medewerkster 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Beau Jeurissen. Ik ben geboren in 2003 en woon in Maastricht. 

Op 30 juni 2022 heb ik mijn diploma kinderbegeleidster in België behaald. Dit diploma wordt erkend door de Nederlandse overheid.

Tijdens mijn stages in België heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Tot afgelopen september heb ik in een kinderopvang in België gewerkt.

Vanaf midden oktober ben ik werkzaam bij Kid’s Garden, en hier kijk ik ontzettend naar uit!

Ik kijk altijd graag naar de behoeftes van een kind en vindt het erg mooi om hun ontwikkeling te zien groeien. Vertrouwen en geborgenheid staat dan ook op de eerste plaats. Tot snel! 

beau.jpeg

Beau, Pedagogisch medewerkster 

20200119_152621.jpg

Mijn naam is Marleen Ringens, geboren in Heerlen (1992) en in Maastricht wonende.  

Na mijn studie MBO pedagogische medewerker heb ik ervaring in verschillende kinderopvangen gedaan. Zelf vind ik erg mooi om te zien hoe een kind kan groeien en bloeien. Ik help graag mee in hun ontwikkeling. Bij Kid’s Garden vind ik een extra stimulans dat er een tweede taal aangeboden wordt.

Mijn grootste hobby is zingen in een operakoor SOP (Stichting opera Parkstad). Ook vind ik het leuk om te bakken, te wandelen, te lezen en leuke dingen met mijn vriend of vrienden te doen.  

Samen hoop ik dat we er leuke tijden gaan beleven!  

Marleen, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Zuzanna. Ik heb mijn Master in Pedagogiek behaald aan de Universiteit van Poznan (Polen). In augustus 2018 ben ik naar Nederland verhuisd. Ik houd van kinderen en ik denk dat het belangrijkste aspect voor hun ontwikkeling is dat ik een goede relatie met hen opbouw. Ik streef ernaar dat kinderen zich altijd veilig en geliefd voelen. Bij Kid's Garden werk ik vanaf januari 2020. Hier zorgen we voor uw kind, zodat het gelukkig is!

Zuzanna, Pedagogisch medewerkster 

Zuzanna_edited_edited.jpg
bottom of page