Ons Team

De unieke pedagogische visie van Kid's Garden wekt verwachtingen. Het succes van ons project hangt enorm af van ons pedagogisch team. We besteden veel aandacht aan professionaliteit, persoonlijkheid, initiatief, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

 

Onze pedagogisch medewerksters zijn niet alleen deskundig, ze geven ook inhoud aan hun voorbeeldfunctie. 

Ze tonen interesse in de wereld van het kind, hebben oog en hart voor ieder kind en helpen het om zijn aangeboren talenten en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Zij denken ook na over hun aanpak wat hen in staat stelt hun beroepshouding voortdurend te verbeteren. Zij volgen de nieuwste pedagogische inzichten en vergroten hun deskundigheid door cursussen te volgen. Deze inzet komt zowel het gezin als de kinderopvang ten goede. Ons team wordt geleid door de manager en bestaat verder uit  professionals met een HBO- of MBO-opleiding die jong, energiek en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen op basis van het Fomento programma.

Kid's Garden Maastricht | Maaike

Mijn achtergrond als docent en manager heeft me naar Kid's Garden geleid. Ik ben de eerste contactpersoon voor de ouders, dus voel u vrij om contact met mij op te nemen als u vragen hebt. Ik ben ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, waaronder het bewaken van de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van onze kinderen. 

Het laatste heeft voor mij prioriteit. Ik ben u graag van dienst.

Maaike, Locatiemanager 

Ik ben Kelly, 40 jaar en moeder van 3 kinderen.  De afgelopen jaren heb ik met mijn gezin in Luxemburg en Duitsland gewoond. Mijn kinderen bezochten daar ook kindercentra; en ik vond het heel mooi om te zien hoe andere landen daar vormgeven aan het groepsklimaat en de kinderlijke ontwikkeling.  Ik heb een afgeronde opleiding HBO pedagogiek en een aantal jaren werkervaring met kinderen. Ik ben heel blij het team bij Kids Garden te mogen versterken. Ik hoop ook een goede en mooie bijdrage te mogen leveren aan het groepsklimaat en de ontwikkeling van uw kind.

Kelly, Adjunct locatiemanager & Pedagogische coach  

Kelly_edited.jpg
Fabienne_edited.jpg

Ik ben Fabienne (27), afgestudeerd van de opleiding SPW4 in 2013. Na deze studie heb ik 1 jaar geproefd van de opleiding ergotherapie, waarna ik de conclusie had getrokken dat mijn reislust toch iets groter was en deze richting niet helemaal mijn ding was. In de tussentijd ben ik altijd blijven werken bij een van mijn stageplekken als vervangster/vakantiekracht. In 2015 ben ik in de zomerperiode naar Ibiza gegaan om bij een half Spaanse/half Nederlandse familie, als au-pair te werken. Hier is mijn passie voor Spanje en de Spaanse taal ontstaan. Vervolgens ben ik in oktober 2016 voor 2 jaar lang naar Australie gereisd, dit was voor mij een droom die uitkwam. Tijdens het reizen heb ik veel geleerd over mezelf, andere mensen en andere culturen. In Januari 2019 ben ik terug gekomen naar Nederland en in een hotel gaan werken. Toch wilde ik liever weer met kinderen gaan werken. In het begin van covid, ben ik met een thuisstudie begonnen, kinderpsychologie. Dit omdat ik me heel erg interesseer in de ontwikkeling, gedachtegang en gedragingen van kinderen. Ik kijk ernaar uit om al mijn kennis te delen, u en uw kind te leren kennen en om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind.

Fabienne, Pedagogisch medewerkster en beleid pedagogische medewerker 

Ik ben Sindy Utens-Thijssen (1987). Ik ben getrouwd met Chris en moeder van Tessy (2017) en Mera (2019). Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht en woon nu in Eijsden. In 2008 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond en ben sindsdien werkzaam in de zorg. Nu ik zelf kinderen heb, besloot ik de overstap naar de kinderopvang te maken. Het was een nieuwe uitdaging   en ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb.

Ik hoop u snel te ontmoeten! 

Sindy, Pedagogisch medewerkster

sINDY.jpeg
Vanesa_edited_edited.jpg

Ik ben Vanesa, getrouwd en moeder van drie kinderen waar ik dol op ben. Ik ben Spaanse en na mijn universitaire studie pedagogiek ben ik een kinderdagverblijf begonnen in Spanje. Ik werk nu tien jaar met kinderen. Ik ben iemand die opgewekt, enthousiast en positief is en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik maak snel contact met de kinderen dankzij mijn creatieve inslag en specifieke kennis van de ontwikkeling en interesses van kinderen. Ik hoop aan de ontwikkeling van uw kinderen bij te dragen, altijd met respect voor hun eigenheid.

Tot gauw in Kid’s Garden!

Vanesa, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Zuzanna. Ik heb mijn Master in Pedagogiek behaald aan de Universiteit van Poznan (Polen). Ik ben in de kinderopvang gaan werken en in augustus 2018 ben ik naar Nederland verhuisd. Ik houd van kinderen en ik denk dat het belangrijkste aspect voor hun ontwikkeling is dat ik een goede relatie met hen opbouw. Ik streef ernaar dat kinderen zich altijd veilig en geliefd voelen. Bij Kid's Garden zorgen we voor uw kind, zodat het gelukkig is!

Zuzanna, Pedagogisch medewerkster 

Zuzanna_edited_edited.jpg
SEERENA%20%20(2)_edited.jpg

Ik ben Serena van der Molen, 30 jaar oud en ik woon in Maastricht. Op 19-jarige leeftijd ben ik gestart met de opleiding verpleegkunde, maar ik kwam tot de conclusie dat werken met kinderen mijn voorkeur had, en vooral met kleine groepen. In heb veel interesse in didactiek en pedagogiek en daarom heb ik de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd. Ik blijf mij verder ontwikkelen en daarom studeer ik op dit moment voor pedagogisch beleidscoach.

Bij Kid’s Garden kan ik als pedagogisch medewerkster mijn didactische vaardigheden toepassen. Ik heb eerst ervaring opgedaan als flexibele kracht in de kinderopvang en was inzetbaar bij meerdere locaties. Ik wilde echter graag in een vaste groep werken zodat ik de kinderen goed leer kennen. Ik hecht belang aan de relatie van het kind met anderen, hun autonomie, competenties en hun ontwikkeling in eigen tempo en op eigen niveau.

Ik heb deels een Italiaanse achtergrond en het spreekt me aan dat de kinderen bij Kid’s Garden een tweede taal kunnen leren. Ik kijk ernaar uit om u en uw kinderen te leren kennen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind.

Serena, Pedagogisch medewerkster 

Sinds augustus 2020 ben ik een nieuw gezicht bij Kid’s Garden. Ik heet Tabea.  Als mensen horen dat ik muziektherapeute ben, denken ze meestal meteen dat ik met kinderen werk. Sinds een aantal jaren werk  ik met heel veel plezier met kinderen, maar dan als gastouder of pedagogisch medewerker. En nu dan in uw kinderdagverblijf. Daar naast werk ik al jaren als muziektherapeute in de volwassenen psychiatrie. Tussendoor was ik ook een aantal jaren onder andere eigenaresse van een kleine papeterie in Maastricht. Leuk om te doen, maar ik miste collega’s. Ik heb veel interesses. Zo houd ik van natuur , wandelen, reizen, kunst en cultuur, zingen, roeien, creatief zijn en ga maar zo door. Sinds 6 jaar ben ik verslaafd geraakt aan het imkeren, wat een fascinerende en boeiende hobby is. Boeiend en uitdagend vind ik ook de combinatie van mijn twee banen. Ze vullen elkaar goed aan en ik kan er veel in kwijt: aandacht, zorg, liefdevolle benadering en veel creativiteit. En tegelijkertijd krijg ik veel terug. Maar het mooiste cadeau zijn gelukkige en tevreden kindjes inclusief ouders en andere mensen.

Tabea, Pedagogisch medewerkster 

Tabea%20dv_edited.jpg
senna%202_edited.jpg

Hallo, mijn naam is Senna Severens (19), ik woon in Ransdaal. Ik ben fgestudeerd als pedagogisch medewerker (niveau 4). Het is mijn ambitie bij te dragen aan de brede ontwikkeling van de kinderen. Daarom vind ik dat Kid’s Garden goed bij mij past. De methode Optimist spreekt mij aan, en ook dat kinderen een andere taal kunnen ontdekken.

Kid’s Garden goed aansluit bij mijn ambities. Tot ziens in de Lotje groep!  

Senna, Pedagogisch medewerker 

Ik ben Svanhilde Konings, 42 jaar oud. Dave en ik wonen in Berg aan de Maas (Urmond). Mijn hobby's zijn wandelen en Zumba dansen. 23 jaar geleden ben ik de opleiding Leidster Kindercentra gaan volgen en in 2000 kreeg ik meteen mijn eerste baan. Na 14 jaar ben ik in een ander kinderdagverblijf gaan werken. Nu maak ik de overstap naar Kid’s Garden, een jong kinderdagverblijf met een visie die mij erg aanspreekt. Ik wil de kinderen bij Kid’s Garden een veilige plek en vertrouwen bieden. Dit doe ik door geduldig te zijn en ieder kind persoonlijke aandacht te geven. Mijn motto is behandel kinderen zoals jij zelf ook behandeld wilt worden. In mijn ervaring werkt dat enorm goed. Tot ziens bij de Nico groep!

Svanhilde, Pedagogisch medewerkster 

21993498156A4469A0BE58E56EE7557F.jpg
nina.jpg

Mijn naam is Nina, ik ben geboren op 23-09-1995 en ik woon in Berg aan de Maas.

Sinds het behalen van mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker (2016) niveau 4, gevolgd op het Leeuwenborgh in Sittard, ben ik werkzaam in de kinderopvang. In mijn vrije tijd sport ik veel en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Ik ga met veel enthousiasme aan het werk bij Kid’s Garden en kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Nina, Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal, ik ben Manon Meijers. Ik ben 20 jaar oud en vanaf juli 2021 kunt u mij vaker tegenkomen bij Kid’s Garden. Ik ga hier met veel plezier werken op de Bobby groep. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent behaald en ik heb er heel veel zin in om te mogen beginnen bij Kid’s Garden.  Ik ben begonnen met de opleiding onderwijsassistent omdat ik eigenlijk door wilde stromen naar de opleiding voor Engels docente. De leeftijd van de kleinste kinderen sprak mij uiteindelijk toch meer aan. Wat mij heel erg aanspreekt aan Kid’s Garden is dat hier kinderen de Engelse en de Spaanse taal op een speelse manier aangeleerd krijgen. Verder heb ik er ook heel veel zin in om de kinderen op een creatieve, behulpzame, liefdevolle manier te begeleiden bij hun ontwikkeling. 

Manon, Pedagogisch medewerkster 

MANON.jpeg