Ons Team

De unieke pedagogische visie van Kid's Garden wekt verwachtingen. Het succes van ons project hangt enorm af van ons pedagogisch team. We besteden veel aandacht aan professionaliteit, persoonlijkheid, initiatief, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

 

Onze pedagogisch medewerksters zijn niet alleen deskundig, ze geven ook inhoud aan hun voorbeeldfunctie. 

Ze tonen interesse in de wereld van het kind, hebben oog en hart voor ieder kind en helpen het om zijn aangeboren talenten en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Zij denken ook na over hun aanpak wat hen in staat stelt hun beroepshouding voortdurend te verbeteren. Zij volgen de nieuwste pedagogische inzichten en vergroten hun deskundigheid door cursussen te volgen. Deze inzet komt zowel het gezin als de kinderopvang ten goede. Ons team wordt geleid door de manager en bestaat verder uit  professionals met een HBO- of MBO-opleiding die jong, energiek en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen op basis van het Fomento programma.

Kid's Garden Maastricht | Maaike

Mijn achtergrond als docent en manager heeft me naar Kid's Garden geleid. Ik ben de eerste contactpersoon voor de ouders, dus voel u vrij om contact met mij op te nemen als u vragen hebt.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, waaronder het bewaken van de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van onze kinderen. 

Het laatste heeft voor mij prioriteit. Ik ben u graag van dienst.

Maaike, Manager 

Ik ben Sindy Utens-Thijssen (1987). Ik ben getrouwd met Chris en moeder van Tessy (2017) en Mera (2019). Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht en woon nu in Eijsden. In 2008 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond en ben sindsdien werkzaam in de zorg. Nu ik zelf kinderen heb, besloot ik de overstap naar de kinderopvang te maken. Het was een nieuwe uitdaging   en ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb.

Ik hoop u snel te ontmoeten! 

Sindy, Pedagogisch medewerkster

Sindy.png
Kid's Garden Maastricht | Vanesa

Ik ben Vanesa, getrouwd en moeder van drie kinderen waar ik dol op ben. Ik ben Spaanse en na mijn universitaire studie pedagogiek ben ik een kinderdagverblijf begonnen in Spanje. Ik werk nu tien jaar met kinderen. Ik ben iemand die opgewekt, enthousiast en positief is en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik maak snel contact met de kinderen dankzij mijn creatieve inslag en specifieke kennis van de ontwikkeling en interesses van kinderen. Ik hoop aan de ontwikkeling van uw kinderen bij te dragen, altijd met respect voor hun eigenheid.

Tot gauw in Kid’s Garden!

Vanesa, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Joyce Op den Camp (33). Ik woon met mijn man Ruud en onze twee kinderen Xenno en Zanni in Gronsveld. Ik heb in 2006 mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werk behaald en in 2009 mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb intussen  veel ervaring opgedaan als flexwerker in de kinderopvang. Het spreekt mij erg aan om een vaste groep te hebben en zo een sterke band op te bouwen met kinderen en ouders. Niets is moeilijker dan het opvoeden van kinderen. Hoe hard we ook ons best doen, er zullen altijd onzekerheden zijn. 

Ik zal er voor u zijn als u vragen heeft en ik zal doen wat ik kan om u te helpen. 

Ik kijk ernaar uit om u en uw kind in Kid's Garden te ontmoeten.

Joyce, Pedagogisch medewerkster 

IMG-20191118-WA0000 (2).jpg
medwerksterKidsgarden.JPG

Mijn naam is Ghislaine, ik ben 25 jaar en woon in Maastricht. Ik heb de Hbo-opleiding Leerkracht Primair Onderwijs gevolgd en de minor Leesbevordering.   Hierdoor kan ik met kinderboeken en aanvullende activiteiten aandacht geven aan de ontwikkeling van het kind. Ik heb ervaren dat het onderwijssysteem niet voor ieder afzonderlijk kind geschikt is. Daarom heb ik besloten om niet voor de klas te gaan staan, maar als pedagogisch medewerkster bij Kid's Garden te werken. Het spreekt me vooral aan dat de ontwikkeling van elk kind nauwlettend gevolgd wordt. Om mijn kennis en inzichten op pedagogisch gebied verder uit te breiden, volg ik de opleiding Kindercoach. Ik ben enthousiast, creatief, sportief en zorgzaam. Werken met kinderen is mijn passie. Ik hoop u snel in Kid's Garden te zien.

Ghislaine, Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Zuzanna. Ik heb mijn Master in Pedagogiek behaald aan de Universiteit van Poznan (Polen). Ik ben in de kinderopvang gaan werken en in augustus 2018 ben ik naar Nederland verhuisd. Ik houd van kinderen en ik denk dat het belangrijkste aspect voor hun ontwikkeling is dat ik een goede relatie met hen opbouw. Ik streef ernaar dat kinderen zich altijd veilig en geliefd voelen. Bij Kid's Garden zorgen we voor uw kind, zodat het gelukkig is!

Zuzanna, Pedagogisch medewerkster 

Suza.jpg

©2020 Kid's Garden                                                                                        Kid's Garden Bemelergrubbe 15, 6226 NK Maastricht - 06 41646007 - info@kidsgardenmaastricht.nl - Volgen